به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا عظیمی زاده پیش از ظهر دوشنبه در نشست فوق العاده شورای شهر با موضوع ثبت جهانی یزد اظهارداشت: ثبت جهانی شهر یزد پایان کار نبوده بلکه آغاز یک راه پر فراز و نشیب برای آبادانی و توسعه شهر است شهرداری یزد در این چند سال اقداماتی خوبی در بافت تاریخی شهر انجام داده است.
وی افزود : نقش مردم یزد در حفظ آثار و ابنیه تاریخی را نمی توان نادیده گرفت ، برگزاری همایش کشوری ثبت جهانی شهر یزد، برپایی سلسله جشن های محلی و نمایشگاه صنایع دستی در بافت تاریخی یزد از جمله پیشنهادهایی است که می توان آن را بررسی کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد هم گفت: بافت تاریخی با اکثریت آرا ثبت جهانی شد که با این اتفاق گام بزرگی در راستای توسعه گردشگری استان برداشته می شودو این ثبت جهانی افتخار بزرگی برای یزد است و پیام آور اهمیت غنی بودن فرهنگ و تمدن ایرانی در سطح بین المللی است
فاطمه دانش تصریح کرد: تلاشهای بسیاری برای ثبت بافت تاریخی یزد انجام شد که خوشبختانه به نتیجه رسید .
رییس شورای اسلامی شهر یزد ضمن تبریک جهانی شدن یزد، گفت: وظیفه حراست از بافت تاریخی که نماد فرهنگ و تمدن مردم دارالعباده است بیش از پیش در دستور کار مسئولان قرار گیردو ثبت جهانی شهر یزد باعث میشود که یک شهر در دنیا علم شود و مردم دنیا را متوجه خود کند.
عباس زارع اظهار داشت: معرفی ارزشهای فرهنگی و بناهای تاریخی استان یزد یکی از مهمترین ویژگیهای ثبت جهانی یزد است و از این پس بیش از پیش شهر یزد به مردم دنیا معرفی میشود.
وی جهانی شدن یزد را ابتکار نیاکان و گذشتگان عنوان کرد و افزود: این که گذشتگان توانستهاند با دو عنصر اصلی حیات که آب و خاک است آثاری این چنین باشکوه و جهانی خلق کنند باعث افتخار ایرانیان و مردم دارالعباده یزد است.
رییس شورای اسلامی شهر یزد احیاء فرهنگ مصالمت آمیز نیاکان را رسالت مردم و مسئولان مربوطه دانست و گفت: با وجود زیاد بودن اقلیت مردم گذشته و تفاوت در در دین و فرهنگ زندگی بسیار سالم و مصالمت آمیزی در میان مردم جریان داشته است.
نظر شما